De ce sa ai casa bine izolata?

Izolatia reprezinta una dintre cele mai importante parti in constructia unei case. Izolatia casei este asemanatoare cu hainele si incaltamintea noastra. Daca avem doar corpul imbracat cu haine groase, iar capul este neacoperit si incaltaminte neadecvata, oare ne va fi cald la – 20 grade C?
Incepand cu fundatia si pana la pod sau acoperis, casa necesita hidroizolatie, termoizolatie si fonoizolatie. Balcoanele, stalpii sau centurile din beton sunt parti vulnerabile ale constructiei care neizolate corespunzator transfera termic frigul iarna si caldura pe timp de vara, rezultand astfel facturi marite la incalzire si aparitia umezelii, condensului, mucegaiului si afectiunilor respiratorii.
Indiferent de tipul de centrala, sursa de incalzire sau combustibilul folosit duc la o reducere mica a facturilor de energie daca izolatia casei este gresit calculata si gresit aplicata!
Izolatia cu celuloza are un procedeu de aplicare prin suflare care ajuta ca fulgii de celuloza sa fie distribuiti in mod uniform in fiecare colt, eliminand puntile termice.
Investeste intr-o izolatie cu fibra de celuloza si poti opta pentru echipamente de incalzire subdimensionate ca si putere si mult mai rentabile din punct de vedere financiar. Datorita izolatiei cu celuloza temperatura interioara se pastreaza un timp mult mai indelungat, fapt ce ajuta la o mai buna economisire a banilor.
O constructie izolata cu fibre de celuloza isi recupereaza investitia in maxim 4 ani de la aplicarea ei, deoarece se incadreaza in clasa energetica A.

Seminar izolatii termice cu celuloza

CASA TA „TUSESTE”? „TRATAMENTELE” NU ISI FAC EFECTUL?

Te invitam la un seminar in Deva pe data de 2 Martie 2018 sa invatam impreuna „simtomele”, sa ii facem o „anamneza” a casei si sa aplicam „tratamentul corespunzator”.

Seminarul este GRATUIT si vei intelege efectul izolatiei cu celuloza THERMOFLOC.

Afla raspunsuri la intrebarile:
Ce este celuloza si ce face ea? Ce rol are ea? De ce CELULOZA THERMOFLOC si nu alt material izolator?

Te asteptam impreuna cu colegii tai si cu cei care sunt interesati de sanatatea si de banii lor.

Oferta Black Friday

Black Friday vine cu reduceri de pana la 15%.
Rezerva-ti ACUM costul lucrarii si restul banilor ii platesti la ANUL!!!
Black Friday din 30 noiembrie si pana in 16 decembrie 2017.
Daca te gandesti sa iti izolezi casa in urmatorul an sau poate chiar in iarna aceasta, avem aceasta MEGA REDUCERE pentru TINE si PRIETENII TAI.
Indiferent de conditiile meteo sau anotimp izolatia cu celuloza se poate injecta.
Primavara, vara, toamna sau iarna nu te influentiaza sa fii izolat foarte bine.
Te ajutam sa iti planifici lucrarile si sa le platesti pana la inceperea lor pentru anul viitor.

Ca si client aveti urmatoarele beneficii:

1. Monitorizarea lucrarilor precedente si complementare izolatiei cu celuloza.
2. Sfaturi, informatii si indrumari privind etapele lucrarilor.
3. Plata in transe a lucrarii pana la executarea ei.

Ramai conectat la tot ce inseamna NOU.
*** VIITORUL SUNĂ BINE ***