Izolatia reprezinta una dintre cele mai importante parti in constructia unei case. Izolatia casei este asemanatoare cu hainele si incaltamintea noastra. Daca avem doar corpul imbracat cu haine groase, iar capul este neacoperit si incaltaminte neadecvata, oare ne va fi cald la – 20 grade C?
Incepand cu fundatia si pana la pod sau acoperis, casa necesita hidroizolatie, termoizolatie si fonoizolatie. Balcoanele, stalpii sau centurile din beton sunt parti vulnerabile ale constructiei care neizolate corespunzator transfera termic frigul iarna si caldura pe timp de vara, rezultand astfel facturi marite la incalzire si aparitia umezelii, condensului, mucegaiului si afectiunilor respiratorii.
Indiferent de tipul de centrala, sursa de incalzire sau combustibilul folosit duc la o reducere mica a facturilor de energie daca izolatia casei este gresit calculata si gresit aplicata!
Izolatia cu celuloza are un procedeu de aplicare prin suflare care ajuta ca fulgii de celuloza sa fie distribuiti in mod uniform in fiecare colt, eliminand puntile termice.
Investeste intr-o izolatie cu fibra de celuloza si poti opta pentru echipamente de incalzire subdimensionate ca si putere si mult mai rentabile din punct de vedere financiar. Datorita izolatiei cu celuloza temperatura interioara se pastreaza un timp mult mai indelungat, fapt ce ajuta la o mai buna economisire a banilor.
O constructie izolata cu fibre de celuloza isi recupereaza investitia in maxim 4 ani de la aplicarea ei, deoarece se incadreaza in clasa energetica A.

Leave a Reply