BICSELL TEAM este o echipa care stabileste strategi si tehnologii pentru a trece peste orice obstacol din punct de vedere al eficientei energetice.
               Avand zeci de lucrari in toata Romania si executand lucrari de referinta in multe judete am decis sa va prezentam cateva dintre tipurile si modalitatile de izolare termica cu fibre de celuloza THERMOFLOC.

Harta lucrari Bicsell Team

Am realizat lucrari de izolatii cu celuloza in urmatoarele judete din tara:

  • Alba
  • Sibiu
  • Cluj
  • Hunedoara
  • Bucuresti


  • Ilfov
  • Suceava
  • Vrancea
  • Salaj

O parte dintre lucrarile noastre pot fi vazute in materiale prezentate mai jos. In cazul in care doriti o oferta puteti solicita un calcul personalizat in functie de cerintele dvs. accesand pagina de calculatie.

Izolatie mansarda cu celuloza

Tot mai multa lume opteaza pentru executarea extinderii spatiului de locuit, iar cea mai des intalnita lucrare este mansarda.

Mansarda este un spatiu sensibil din punct de vedere termic de aceea recomandam izolatia cu fibre de celuloza THERMOFLOC care te scapa de stresul noptilor nedormite pe timp de vara si grija facturiilor pe timp de iarna.

Izolatia termica la pod

O alta parte a locuintei este podul. Podul este partea in care peste 50% din vaporii de caldura forteaza in aceasta zona.

Izolatia podului trebuie sa aiba o rezistenta termica mai buna decat un perete exterior cu tot cu izolatie de aceea stratul de grosime al celulozei care va fii injectata incepe cu 20 cm.

Stratul de celuloza de 20 cm formeaza un defazaj cuprins intre 10 – 12 ore, iar un material asemanator formeaza un defazaj de 3 -4 ore.Defazajul termic face ca in timpul caniculei de vara celuloza sa nu lase ca vaporii de caldura sa invadeze locuinta si sa formeze efectul de sera in interior.

Izolatie casa sferica

Dom-ul geodezic sau case sferica cum o numesc altii este o constructie iesita din tipare.

Celuloza este un material ideal pentru casele rotunde deoarece triunghiurile formate datorita structuri de sustinere sunt inclinate si trebuie eliminate puntiile termice din varfurile triunghiurilor. Celuloza fiind suflata astupa price colt.

Avand suprafata vitrata in procent mare sa optat pentru geamuri de cea mai buna calitate, iar stratul de izolatie termica cu celuloza ajungand la 30 cm tinzand spre o casa pasiva din punct de vedere termic.

Izolatie exterioara

Izolatia exterioara cu fibre de celuloza cu grosime incepand cu 15 cm suflate intr-o structura de lemn capitonata cu placi formate din fibre de lemn presate cu grosime incepand de la 2,5 cm pentru a putea aplicata decorativa.

Acest procedeu te ajuta foarte mult pentru cei ce vor o casa pasiva, uitand de plata facturiilor.

Izolatie casa din metal

Cele mai noi structuri de locuinte sunt cele din metal, iar acest lucru ne bucura.

Izolatia cu celuloza fiind suflata intra in orice spatiu format.

Structurile locuintelor din lemn ca si cele din metal sunt verificate atent, ajungand ca izolatia sa fie una integrala a locuintei datorita spatiilor formate.